e
Banner

Etiketler: covid 19 aşı



Thermo King’ten Covıd-19 aşıları için depolama çözümü


Yayın: 20-10-2020

Thermo King, COVID-19 aşıları geliştiren küresel ilaç şirketlerinin gereksinimlerini karşılayabilecek geçici depolama çözümleri portföyünü genişletti. Portföy, artık ilaç müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamak için Ultra Düşük Sıcaklık Çözümleri içeriyor. 
 




Turkish Cargo, Çin aşılarını Türkiye’ye taşıdı


Yayın: 30-12-2020
Kategori: Havayolu

Dünya çapında sağlık, medikal ekipman ve aşı taşımalarını aralıksız sürdüren Turkish Cargo, Sağlık Bakanlığı’nın Çin’den tedarik ettiği Kovid-19 aşılarının (Sinovac) ilk bölümünü Türkiye’ye taşıdı. Özel soğutma sistemlerine sahip 17 adet konteynere yüklenen Kovid-19 aşıları, gerçekleştirilen özel bir seferle Pekin’den Ankara’ya başarılı bir şekilde ulaştırılarak Sağlık Bakanlığı yetkililerine teslim edildi. 




5 bin endüstriyel soğutma projesinde Frigo Mekanik imzası var



Endüstriyel soğutmada lider oyunculardan Frigo Mekanik A.Ş., pandemi sürecinin zorluklarına rağmen birçok ülkede gerçekleştirdiği  yeni projelerle referans listesini güçlendirmeye devam etti. Son 30 yılda 5.000 projeye imza attıklarını belirten Frigo Mekanik Yönetim Kurulu Üyesi Levent Aydın, Covid-19 aşıları için ürettikleri endüstriyel muhafaza depolarıyla önemli bir sorumluluğu yerine getirdiklerini, bu projeyi dünyanın diğer ülkelerine de taşımak istediklerini söyledi. 




DHL 1 milyar doz Covid-19 aşısı taşıdı


Yayın: 06-10-2021
Kategori: Lojistik
Etiketler: covid 19 aşı dhl

Aralık 2020’den bu yana DHL, 160’ı aşkın ülkeye 1 milyar dozdan fazla aşıyı güvenli bir şekilde ulaştırarak küresel aşı dağıtımında kilit rol oynadı.